Nu percepem costuri de constatare
  • Str. Fabrica de Chibrituri nr.24-26 Bucuresti

Contact

  • Program: Luni-Vineri 09-18
  • Str. Fabrica de Chibrituri nr.24-26 Bucuresti
  • 0744167665
image
Service Specializat

BMW

Reparatie cutie automata BMW

Service auto in Bucuresti cu expertiza dovedita pe orice model de masina BMW.
Te ajutam sa ecnomisesti cu costurile reparatiei, care ajung sa fie chiar si de 10 ori mai mici decat daca ai alege achizitia unei piese noi.

Estimare Gratuita
telefonic/whatsapp

Preturi
Corecte

Solicita estimare de pret

0744.167.665

Contacteaza-ne telefonic, prin whatsapp sau pe email la adrian.precup.bvl@gmail.com pentru orice intrebare despre serviciul de reparatie cutie automata BMW.

image

Ai intrebari?

Suntem pe whatsapp

Simptome defectiune cutie automata BMW:

Scurgeri de lichid

Daca observi scurgeri de lichid sub masina, ar putea fi un indiciu ca cutia de viteze are o problema si este nevoie de inspectie.

Scaderea performantei

Daca masina nu accelereaza corespunzator sau isi pierde performanta generala, acesta poate fi un semn ca exista o problema cu cutia de viteze.

Eroare in transmisie sau luminile de avertizare aprinse

Masinile BMW sunt dotate cu sisteme de monitorizare care pot detecta problemele cutiei de viteze. Daca apare o eroare in transmisie sau daca luminile de avertizare pentru cutia de viteze sunt aprinse pe bord, este posibil sa existe o problema cu cutia de viteze.

image

Lucrarile noastre:

image

De ce sa alegi reparatia cutiei de automate?

Reparatia cutiei de transfer poate fi mai economica decat inlocuirea cu una noua. O cutie de transfer noua pentru o masina BMW poate fi foarte scumpa, iar reparatiile pot oferi o alternativa mai accesibila.

Suntem un service auto din Bucuresti specializat pe reparatia si reconditionarea tuturor modelelor BMW. Avem expertiza tehnica necesara pentru a diagnostica si remedia problemele specifice acestui tip de cutie.

Perioada scurta de inactivitate: suntem specializati pe reparatia cutiei de viteze pentru masina ta BMW.

De ce sa platesti in plus, pentru acelasi rezultat? In plus, optand pentru reparatii, contribui indirect la reducerea deseurilor si la sustinerea mediului inconjurator. Inlocuirea cu o cutie de transfer noua implica adesea distrugerea cutiei vechi, ceea ce poate genera deseuri si consum suplimentar de resurse.